1
$\begingroup$

I've just rendered an animation about a intro, and it seems likes it's on the same thing and it Isn't changing. I'm on frame 21 it just shows the same animation over and over again. Here's is a screenshot of what is repeatably animated.

enter image description here https://i.imgur.com/svHvygy.png

$\endgroup$
  • $\begingroup$ Please use the tools from this site to upload images so that they appear as part of your question. See How to upload an image to a post? $\endgroup$ – user1853 Mar 21 '18 at 2:47
  • 2
    $\begingroup$ your end fram is set to 5. so after the first 5 frames you will just be rerendering frame 5. $\endgroup$ – David Mar 21 '18 at 22:04
  • 1
    $\begingroup$ A few things. Your frame range (as pointed out by others) is set to render from frame 0 to 5. You would need adjust the end frame to whatever you want the end frame to be. Unfortunately the image posted on the question is not helpful at all to help you any further. Do you have any strips on the VSE and is the Sequencer button enabled? Strips on the VSE would take precedence over the scene. Lastly you don't specify if you are rendering using the Render Animation button or just the render button (Ctrl+F12 or just F12). $\endgroup$ – user1853 Mar 22 '18 at 0:53
0
$\begingroup$

Not sure if it answers "same animation over and over again", but your end frame is set to "5" in the image, so it would stop there.

| improve this answer | |
$\endgroup$
  • $\begingroup$ It shows now my end frame is at 608, but it shows the same thong. $\endgroup$ – Ariyan Mar 21 '18 at 17:13

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.